jueves, abril 08, 2010

At. Madrid 0 - Valencia 0...


Mediocre Unai, buscando no perder, mediocres tíos como Mata, Joaquín o Pablo, Silva escondido, Villa falla lo que nadie de su categoría puede fallar... Creamos más peligro con Zigic, eso lo ve cualquiera, hasta que ha salido Vicente nadie es capaz de centrar un balón ni de levantar un corner del suelo... No creamos peligro a balón parado, no creamos juego con que nos tapen a Silva. Unai no es capaz de sacar los partidos importantes, en 2 años no hemos ganado un partido de entidad, no quiero ir a la Champions a hacer el ridículo con este palmero.

Sinceramente, para que un equipete de medio pelo como el At. de Madrid te elimine de Uefa no hace falta pagar sueldos de 6 millones al año. Ésto mismo lo hacemos con un entrenador decente y cuatro fichajes a coste cero. Con el palmero en Champions no pasamos ni de liguilla.

Por cierto, no necesito 6 árbitros por partido si no son capaces de ver un penalty como el de esta noche sobre el serbio.

10 comentarios:

Anónimo dijo...

Jo estic d´acord, no fan falta tans àrbrits per fer-ho igual de remalament, després es queixem dels àrbrits espanyols, al costat d´aquestos son Top-10.
Jo vaig vore una alineació atrevida, amb tota la carn al assador, per guanyar sí o sí, apostant al tot o a rès, no podem culpar a Unai de covard en aquesta ocasió perque crec que va intentar guanyar desde el principi. El que passa es que el marcador era molt enganyòs, tant sols un gol del "pupas" i per a casa, i amb sendes ocasions va tindre el partit cuasi encarrilat. Desprès tots coneguem el final, "arreon" en els últims 10 minuts i va faltar temps.
Trànquil Jose Higuain va fallar el gol de la clasificaciò contra el Lyon en una més clara que la de Villa. Tots fallen!! menys Messi!!

Anónimo dijo...

Messi dona igual el "clásico",pero jo vaig amb "Lyon" el Messi. Messias.

Només per vore el careto de Flo i dels aficionats del Madrid després de gastarse una pasta, amb més de 500 milions de euros de deuda "declarada", i amb els mateixos títols que guanyarà l´equip de Unai, es a dir 0.
I el bo de Valdano "encanta serpientes" eixint a vendre fum davant dels periodistes. Al dia següent les portades del MARCA avançant els nous fitxatges per a la temporada próxima, enquestes per a triar entre Silva, Villa, Ribery, Cole, Rooney, Cesc... Y vuelta a empezar, jajajaja, madridista el que no bote!!!!!!

Anónimo dijo...

Xaval eres prou lamentable la veritat!!
Tens menos coneixment que una magrana badà!
Sí la teva única satisfacciò es eixa es que eres un mandarino retrassat!! A día d´avui es de l´únic que pots alegrar-te perque el teu equip l´única alegría que et pot donar es que no baixe a 2ºb!!
Alè a mamarla!!!

Anónimo dijo...

Vi el 0-0 en el calderón. Con solo 1 defensa de inicio y necesitando ganar, al cobarde de unai le entra miedo y mete a 4 centrocampistas de defensas! Vaya fiasco, efectivamente sin ganar un partido de los 2 al atleti significa que hay mucho por hacer. Si ademas vemos los resultados del valencia fuera de casa, significa que si por detrás se ponen las pilas nos quedamos sin champions.
Por cierto, también vi el 3-1 en getafe de esta temporada. Probablemente me inviten al bernabeu. Ojo que puedo hacer triplete.

Jose dijo...

Que sinvergüenza eres señor Mini Cooper... Unai dimisión!!

Anónimo dijo...

Mandarino retrassat?? Que tu d´on eres??, arrea a la meseta o cride al tio la vara. Del Valencia se nace no se hace. No t´equivoques, la meua satisfacció no es vore perdre al Madrid, sino vore perdre als prepotents i als fanfarrons.

Anónimo dijo...

Jo sòc Alacantí borratxo i fí....
Sí la teva satisfacció es vore perdre als fanfarrons i prepotens enguany estaràs disfurtant molt, perquè pedre estas veguent pedre al teu equip prou!! Es de la meseta pedre no perden massa exactament duen perduts 4 partits en tota la temporada i mira que hi han partits... ara si perds els 4 partits clave donç es altra cosa.

Anónimo dijo...

Et torne a repetir que "del Valencia se nace no se hace". Dona igual si perd 3 que 33. Alacantí i del Madrid, per gent com tu l´Elx, l´Hercules, el Benidorm , l ´Oriola... no alçaran mai el cap. Vergonya tindria jo.

Anónimo dijo...

Clar es més difícil ser del Valencia que del Levante, del Torrent, Olímpic, etc...
Tens raó del Valencia se nace, perque si damunt vos fereu sería pa´matar-vos!!

Anónimo dijo...

Per a quan un post del R. Madrid 2 - Valencia 0.
Ací es va vore tot lo que vens dien en els últims temps.
A tots els que has criticat fins ara es van quedar fotografiats en el partit.
Emery, Mata, Silva, Villa, Albelda.....