viernes, octubre 17, 2008

Caiga Quien Caiga...


Es normal en estos tiempo que los medios de comunicación estén tintados por colores políticos. Que Cuatro es más roja que Hellboy lo sabemos todos, que Antena 3 tienda un poco más a la derecha lo entendemos también... ¿pero que pasa con la Sexta? No voy a hablar del famoso fotograma de Rajoy en las noticias de hace un par de días... pero Caiga Quien Caiga empieza a cabrearme por momentos.

De entrada, la "pseudo-periodista" Estíbaliz Gabilondo, sobrina del famoso Iñaki Hellboy Gabilondo, que realiza los "Proteste ya!" me irrita de sobremanera. No tiene ningún tipo de educación y rebosa demagogia barata por sus poros... pero lo que vi el último día me pareció el colmo. Entrevistando a gente de la calle, gente de esa que ve una cámara y parece que van a regalarle la comida de toda la semana, la masa borreguil se sometía a las preguntas capciosas de esta elementa. ¿Le parece bien que con sus impuestos se subvencionen los toros?

Esa pregunta, tendenciosa y rastrera por donde la mires, era la base para demandar que en la declaración de la Renta del próximo año aparezca una casilla para evitar que parte de nuestros impuestos vayan destinados a la fiesta nacional, al igual que existe la casilla de la Iglesia. Por supuesto, el montaje realizado por La Sexta fue mayormente reacio a la fiesta nacional, con lo que parecía que toda España estaba en contra de los toros.

Ahora bien, a mi no me parece nada bien que mis impuestos vayan a un gobierno central que los reparte y administra de forma que a mi comunidad no repercutan de nuevo en la proporción en la que lo hace en otras comunidades afines al color rojo. No me parece nada bien que mis impuestos se usen en desenterrar muertos de hace 60 años para que la mierda vuelva a salpicar a nuestro país. No me parece nada bien que mis impuestos, que no son pocos, vayan destinados a Televisión Española. Una televisión decadente, de contenidos zafios y que mantiene a Ana Obregón, Terelu Campos, la señorita Berrocal y tantos otros famosillos y/o graciosillos mariquitas con miles de euros por programa.

Yo propongo algo al señor Solbes. En la próxima declaración de la Renta, esa que me quita tanto dinero anualmente, haya una especie de quiniela con las siguientes casillas:

1: Iglesia?
2: Toros?
3: TVE?
4: Caprichos del juez Garzón?
5: Trasvase de Tarragona?
6: Suelo de la Casa Real?
7: Vacaciones del Cejas?
8: Viajes de la mujer del Cejas?
9: Viajes de toda la troupe del CSD, con Lissavetzky a la cabeza?
10: Operaciones de los guiris que vienen en verano y se operan por la cara?

5 comentarios:

Anónimo dijo...

JANS DICE....

A MI EN FA GRÀCIA COM HA CRESCUT LA SEXTA.
UN CANAL QUE VA APAREIXER UNA VOLTA INSTAURAT EL GOBERN ZAPATERO.
HA CRESCUT COM LA ESPUMA A BASE DE OBTINDRE ELS CARISSIMS DRETS DEL FUTBOL, MUNDIAL, ETC.... AIXÌ COM HA CRESCUT EN CRÍTIQUES CAM A MARIANO RAJOY Y TOT LO QUE FAJA OLOR A BLAU.
PERO NO PÒCA HIPOCRESÍA HI HA EN LA SEXTA, PERQUE TOTS ESTEM CANSAT DE VORE AL SÍMBOLO ROJO POR ANTONOMASÍA, AL CHE, FIGURA MÍTICA I SUPER RESPETADA, QUE NO VA FER SI NO QUE AJUDAR AL RÈGIMEN DICTATORIAL CUBA DE FIDEL CASTRO. DONÇ EL DISSABTE HI HAVIA UNA PANCARTA RECORDANT AL MALOGRAT LIDER DE L´EXTREMA DRETA AUSTRIACA AL CALDERON. DONÇ LES CRÍTIQUES NO HAN TARDAT A ARRIVAR...
HO SIGA, UN POT SER D´EXTREMA ESQUERRA I SER UN SÍMBOL, UN ADALID DE LA MODERNITAT I EL PROGRESS... PERO SI ERES DE DRETES ERES UN FATXA, ASSASÍ ETC... L´HIPOCRESÍA ES EL EJE MOTOR D´ESTE PAÍS QUE A PERDUT EL NORD CAP A UN FUTUR ROIG E INCERT...

NO ESTIC A FAVOR DE LA FESTA NACIONAL I DE CUALQUIER MALTRAT ALS ANIMALS. PER A MI, EL DIVERTIMENT D´UN POBLE NO POT ESTAR PER DAMUNT DE LA VIDA D´UN ÈSSER VIU.

Anónimo dijo...

Part de rao no es pot negar que tingues, perque n'hi han coses que em trauen de les caselles -iglesia, monarquia, bous, excessos dels politics, guiris que s'aprofiten-, pero per favor sigues un poc coherent.

Ja que parleu dels rojos i dels blaus, per que no dius el que fa el pp amb canal 9? A mi em pareix molt mes lamentable. Com magradaria tindre una tv publica que al menys no siga roina (exemple tv3), i ojo no parle ja de qualitat.

Respecte al tema de garzon, es nota que no tens cap iaio enterrat en una cuneta. No dic que s'hagen de desenterrar tots els morts, pero poden haver families que si volen fer-ho amb els seus, no tenen dret?

I aprofite tambe per a dir-li una coseta a Jans. Els ideals comunistes del Che son els que li han portat a ser considerat un símbol, i mentre va viure els va defensar. Castro si es un dictador, que com altres ha fet molt de mal al seu pais quan s'ha aferrat al poder. No es acertat dir que el Che va afavorir el regimen dictatorial. Este va arribar mes tard que el Che morira.
En canvi el que defensava Haider eren els ideals nazis. Un poc fatxa si pareix, no?

Salut!

Anónimo dijo...

Jo de politica, se lo justet o mes be res. En cuant a la festa nacional, soc una persona que s'ha criat en una familia en la que els meus iaios per a entretindrenos veiem els bous a la tele i ho seguim fent, per la forma en que me criat, els bous m'agradem, pero entenc que no agrade a tot el mon.
Jo e arribat a vore, quan veig una correguda, la bellesa, l'estetica, en risc, l'entusiasme...
En fi m'agrada, els bous de lidia son criats per aixo, (ben criats), la carn d'un animal de lidia es per a menjar, que es maten cruelment, pot-ser, (pero penseu una cosa tota la vida s'ha caçat per a menjar, en aço no vuic defendre res. (cadascun deu tindre la seua opinio)
Els diners si no ens els lleven, per a la festa nacional, ens la furtaran per a quasevol altra cosa. La cosa es furtarmosels.
La casella, deuria ser, tú on vols donar els diners? segur que la contestacion de tots seria, (donamels a mi)

VIVA ESPAÑA Y VIVA EL REY

Anónimo dijo...

P.D.: per a jans
Parabola m'ha dit que la fotocopia la dugam el dijous a les 22:00 en el polideportiu, per a jugar el primer partit, ens vegem alli.

VIVA ESPAÑA Y VIVA EL REY

Anónimo dijo...

AL ARTISTA MADRIDISTA:

TV3 será un exemple per a tu, però desde el mateix moment que en els noticies enclaven a la Comunitat Valenciana com a part anexora a Catalunya ja em dona "bossera", això tambè es fascisme no, el voler que un territori siga teu en contra de la voluntat del seu poble.
Si, tots els poders manipulen les televisions públiques, però que ho fajen de les privades??? interes econòmic?? "la voz de tu amo"???
Tots tenim familiars enterrats per culpa d´eixa maldita guerra, pero de veritat creus que val la pena?? remoure el passat, buscar vencedors i vencuts... Hi ha que recordar la guerra i el Franquisme, per no tornar a reviure-ho, però no per llançar en cara ni traure ventajes polítiques... de veritat servirà d´algo???
Eixos diners no aprofitaran més si es destinen a acavar amb ETA?
Els ideals del Che, que no deixava de èsser un guerriler armat amb una metralladora que matava per els seus ideals, serviren per alçar en Cuba el Règimen Comunista. Dictadura de Castro que dura fins els dies d´avui, vuigues tú o no vuigues.
Jo no se quins son el pensaments fascistes de dretes (nazis) o els pensaments fascistes d´esquerres (ETA), ni si una dictadura de dretes es pijor que una d´esquerres....

Per a mí la mateixa merda es l´austriac eixe que Carod Rovira.

OK JUANITO JA HE PARLAT AMB ELL